Något för alla!

Vackert beläget vid Yddingesjön ligger Lakeside Horses. Här får hästarna gå i stora gräshagar tillsammans som en flock.


Vår ambition är att både ta fram hästar åt de profesionella westernryttarna och avla trevliga ridhästar till den entusiastska amatören. Vi har helt enkelt Quarter- och Painthästar i alla prisklasser och modeller.

Lakeside Horses

Sommarbete

Under sommarmånaderna finns det möjlighet att låta din häst sträcka på benen i vild galopp med flocken, ta ett svalkande dopp i sjön och äta härligt grönt gräs på vårt sommarbete!

Sommarbete Lakeside Horses
Sommarbete Lakeside Horses
Sommarbete Lakeside Horses
Sommarbete Lakeside Horses
Sommarbete Lakeside Horses
Hästtransport lakeside Horses

Lakeside Horses

Hästtransport

Vi erbjuder transport av din häst eller ditt sto och föl. Innan det är dags för nästa ekipage att transporteras, tvättas och desinficeras fordonets alla utrymmen, Vi har en 2-hästars lastbil från Horsepartner av årsmodell 2021 med stuteri-inredning inklusive skjutbara väggar, kameraövervakning, elektrisk ventilation, belysning i vitt och blått ljus, första hjälpen för häst, flera brandsläckare etc.


Vi har även 2 st släp från Fautras (2-hästars). I det ena står hästarna på diagonalen för en mer behaglig resa. Det andra har aid-system för enkel lastning.


Hästen ska vara försäkrad och fullt vaccinerad vid transport. Sadelkammare finns så att du kan ha med dig din utrustning.


Kontakta oss för prisuppgift/förfrågan/bokning.

Samarbetpartners

Välkommen att höra av dig om du vill samarbeta med oss!

Dynavena Lakeside Horses

DYNAVENA

Lakeside Horses har använt högkvalitativt hästfoder med noggrant sammansatta näringsämnen och utvalda råvaror från Dynavena i många år. Deras foder är fritt från GMA och konserveringsmedel och ger hästen vad den behöver för optimalt välbefinnande. 


Varje häst som vi säljer får med sig en prova-på-säck Dynavena foder á 20 kg samt tillbehör.

Sveland Lakeside Horses

SVELAND DJURFÖRSÄKRING

Vi har alla våra hästar och föl fullförsäkrade i Sveland Djurförsäkringar, fölen är redan försäkrade när de ligger i stoets mage. Vår anläggning är besiktigad och godkänd av Sveland Hållbart Stall. 


Varje häst vi säljer får erbjudande med en mycket förmånlig rabatt på hästförsäkring hos Sveland samt grimma och svettäcke från Sveland.

All That western Lakeside Horses

ALL THAT WESTERN

All That Western har framför allt specialiserat sig på produkter för westernridsporten. Med sitt gedigna utbud av hög kvalité är de ledande leverantör i Norden av utrustning, kläder och tillbehör för westernryttare. 


Varje häst/unghäst/föl som vi säljer får med sig ett startkit med produkter från All That Western.

Moreno Horses Lakeside Horses

MORENO HORSES

Moreno har gedigen kunskap om såväl hovslageri som hantering och träning av hästar. Med känsla och engagemang tar han sig an varje individ utifrån deras behov och förutsättningar. Vi känner stor tillit för Morenos metoder och den flexibilitet han visar i hanteringen av våra hästars olika livsstadier. Fölen kräver som exempel öga och kunskap när det kommer till verkning samt erfarenhet och tålamod för att bygga tillit.

Verena Klein Lakeside Horses

VERENA KLEIN REINING HORSES

Samarbetet mellan Verena Klein Reininghorses och Lakeside Horses startade när vi köpte Verenas  tävlingssto Chicolena Step för några år sedan. Vi värdesätter verkligen all erfarenhet och kunskap om hästar och reiningsporten som Verena Klein har. Verena Klein Reininghorses och Lakeside Horses äger den fantastiska hingsten Cromeds Cowboy tillsammans.

Tranberga Gård Lakeside Horses

TRANBERGA GÅRD

Lakeside Horses har samarbetat med Tranberga Gård i många år, både vad gäller seminering och höproduktion från våra egna fält.  Vi ser stort värde i Eva och Paul Petterssons långa erfarenheter och stora kunskaper. 

Hälldala Ranch Lakeside Horses

HÄLLDALA RANCH

Hälldala Ranch är en av Sveriges största arenor för westernridning, här hålls varje år både tävlingar och andra event så som countrymeetings med musik. Lakeside Horeses är arenasponsor och tävlingssponsor vid tävlingar i westernridningens olika grenar.

Megs Djurbruk Lakeside Horses

MEGS DJURBRUK

Meg's Djurbruk har djup kunskap om hästar och deras behov av näring samt produkter som underlättar hästhållning vilket vi värdesätter mycket i vår verksamhet. Vi använder produkter från Megs dagligen, både vad gäller produkter till hästarna själva och produkter till deras uteboxar eller hagar.

Lena Wolff Lakeside Horses

LENA WOLF

PERFORMANCE HORSES

Lena Wolff är en framgångsrik tränare och tävlingsryttare med hela Europa som arbetsplats och vi är glada över att samarbeta med Lena Wolff Performance Horses. Vi arbetar tillsammans med Lena för att tävla och visa fram hästar våra performance, hunter och trailhästar. 

Hälldala Ranch Lakeside Horses

PIXOM MARKETING

Pixom startades för att fylla luckan mellan reklambyrån och "kan-själv-fixaren". Emelie tar ditt företag, organisation eller dina artistdrömmar från "good to great" och paketerar det snyggt, förtroendeingivande och – inte minst – tekniskt korrekt för att passa dina ändamål.

Kontakt

Välkommen med frågor kring vår avel, våra ston, föl och hingstar eller boka ett möte på vår anläggning utanför Malmö  i Skåne.