Saluhästar

Vi har hästar för både dig som elitsatsar och dig som letar efter en trevlig ridhäst. 

Filtrera på födelseår:LH Wimpys Black Step
LH Wimpys Black Step
LH Wimpys Black Step foal
LH Wimpys Black Step
LH Wimpys Black Step 2022 AQHA Certificate-1

2022

LH Wimpys Black Step

"Blacky" kommer växa upp till en riktigt snygg och stark häst, precis som sin far Black Gotta Gun. Han är kompakt, muskulös och atletisk i kroppen och har potential att prestera i toppen inom reining! Blacky är inbetalad till German Breeders Futurity and NRHA European Futurity.

LH Wimpys Black Step Quarter Lakeside Horses
LH Unxpected Flash body right
LH Unxpected Flash
LH Unxpected Flash body right side
LH Unxpected Flash head turned
LH Unxpected Flash winter
LH Unxpected Flash 2022 AQHA Certificate-1

2022

LH Unxpected Flash

"Uno" är en kärleksfull hingst som är följsam och okomplicerad i all hantering. Han vill gärna umgås och mysa med både hästar och människor. Virveln med formen av ett hjärta som han har på sitt bakben passar hans personlighet fint! Med de långa benen och den korrekta kroppen, i kombination med stamtavlan, kan han inte bli annat än nummer ett i performance-grenarna!

LH Unxpected Flash Quarterföl Lakeside Horses
LH Twisted Black Gun
LH Twisted Black Gun front 3 -4
LH Twisted Black Gun 2022 AQHA Certificate-1

2022

LH Twisted Black Gun

"Gina" är ett litet kraftpaket som kommer kunna leverera i topp inom flera discipliner såsom cowhorse, reining, roping, ranch work, trail m.m. Hon har fått båda sina föräldrars styrka och smidighet i en något nättare kropp. Hon är vaken, social och pigg i all hantering, dessutom har hon ett väldigt sött och tilltalande utseende!

LH Twisted Black Gun Quarter Lakeside Horses
LH Smoking Gun
LH Smoking Cowgirl front 3 -4-2
LH Smoking Cowgirl head-2
LH Smoking Cowgirl 2022 AQHA Certificate-1

2022

LH Smoking Cowgirl

"Sunshine" är social och framåt. Hon är först fram att hälsa på alla och säger inte nej till att mysa eller att upptäcka. Hon har redan mycket styrka, kraft och energi i sina rörelser. Med två mycket välmeriterade föräldrar och sin positiva nyfikenhet, ser vi fram emot att se vad vad Sunshine kommer att prestera på tävlingsbanorna! Sunshine är inbetalad till German Breeders Futurity och NRHA European Futurity.

LH smoking Cowgirl Quarterföl Lakeside Horses
LH Peppy Zan Cowboy side right
LH Peppy Zan Cowboy front 3 -4
LH-Peppy-Zan-Cowboy-(Peppy)-huvudbild-75
LH Peppy Zan Cowboy with mare
LH Peppy Zan Cowboy 2022 AQHA Certificate-1

2022

LH Peppy Zan Cowboy

"Peppy" är en perfekt kombination av sina föräldrar - kraftig, välbyggd och snäll som sin mamma och atletisk och stark som sin pappa. Peppy kommer bli en stor hingst eller valack som passar perfekt för både reining-, ranch- och trailgrenar. Han är en av få avkommor från Cromeds Cowboy som är buckskin.

LH Peppy Zan Cowboy Quarter Lakeside Horses
LH Wimpys Golden Baby front 3 -4_
LH Wimpys Golden Baby foal
LH Wimpys Golden Baby front body 3 -4
LH Wimpys Golden Cowboy 2021 AQHA Certificate-1

2021

LH Wimpys Golden Cowboy

"Golden" är en lyhörd, uppmärksam och lättlärd häst som tydligt visar att han vill försöka förstå och göra rätt direkt. Ger man honom en trygg bekräftelse följer han dig i varje steg. Han är kraftigt byggd, högrest och har ett iögonfallande utseende. En riktig "eye catcher", tävlingspartner och trogen bästa vän i ett! Golden är inbetalad till German Breeders Futurity.

LH Wimpys Golden Cowboy Quarter Lakeside Horses
LH Silver Cromegirl front
LH Silver Cromegirl body right
LH Silver Cromegirl body front 3 -4
LH Silver Cromegirl head + body front
LH Silver Cromegirl foal front
LH Silver Cromegirl 2020 AQHA Certificate-1

2020

LH Silver Cromegirl

"Zanzi" har ärvt både sin mamma och pappas trygga, snälla och mjuka natur. Hon är kraftig, välbyggd och korrekt i kroppen. Med sin nyfikna och arbetsvilliga personlighet kommer hon passa bra för både reining- och all round grenar så som ranch-riding och ranch-trail, en bra non pro-häst.

LH Silver Cromegirl Quarter Lakeside Horses
its too darn Hot
Moment
Its Too Darn Hot front 3 - 4
LH Its Too Darn Hot body side
LH Its Too Darn Hot head
LH Its Too Darn Hot body side 2023
LH Its Too Darn Hot AQHA Certificate-1

2017

Its Too Darn Hot

Its Too Darn Hot är en direkt avkomma från hingsten Hot Ones Only - den enda hingsten som är niofaldig världsmästare och trettonfaldig Congress Champion, med titeln "THE MOST WINNING STALLION IN AQHA HISTORY". "Nemo" är en otroligt snäll häst med stark kropp och bra psyke. Han är lättriden och älskar att vara med människor, en häst som alltid ställer upp.


Nemo har varit hingst tills nyligen men det finns nerfrusen semin till salu. Its Too Darn Hot har varit i träning hos Lena Wolff Performance Horses sen hösten 2021 och ska under våren 2023 ut och tävlas.

It´s to darn hot Quarter Lakeside Horses
LH Secret Heart Of Action body right side
LH Secret Heart Of Action head
LH Secret Heart Of Action body left side
Secret heart of action

2020

LH Secret Heart Of Action

SÅLD!

"Hjärtat" är hästen med det stora hjärtat. Hon gör allt för sin människa när du visat att du förtjänar det. Hon har en kraftfull personlighet i en kraftfull, muskulös och atletisk kropp. "Hjärtat" är arbetsvillig, positiv och har lätt för att lära sig nya saker. Hon tycker om att få en uppgift och att jobba med sin människa - särskilt på kor. Hjärtat kommer göra skäl för sitt ursprung och visa sig i toppen inom ko-grenarna.

LH Silver N Whiz in pasture
LH Silver N Whiz showwin Hälldala
LH Silver N Whiz with saddle
LH Silver N Whiz 2016 AQHA Certificate-1

2016

LH Silver N Whiz

SÅLD!

"Junior" är en positiv och arbetsvillig häst som alltid ställer upp och har mjuka fina rörelser. Med öronen spetsade och nyfiken uppsyn är han lätt att tycka om, detta i kombination med en välbyggd och korrekt kropp med sportig "touch".

LH Silver N Whiz Quarter Lakeside Horses
LH Shine Cowboy Shine
LH Shine Cowboy Shine_sida
LH Shine Cowboy Shine_foal
LH Shine Cowboy Shine AQHA Certificate -1

2021

LH Shine Cowboy Shine

SÅLD!

"Teddy" är snäll, trygg, orädd och en kopia av sin far Cromeds Cowboy. Teddy tycker mycket om att umgås och bli ompysslad. Han har fått Cowboys snygga utseende, kraftiga kroppsbyggnad, starka rörelser och stadighet. Teddy säger aldrig nej till att träna och hans styrka gör det lätt för honom att prestera, han är inbetalad till German Breeders Futurity och NRHA European Futurity. 

LH Shine Cowboy shine Quarter Lakeside Horses
Novas LeeLoo body front1
Novas LeeLoo body side
Novas LeeLoo as foal head front. snow

2020

LH Nova´s LeeLoo

"LeeLoo" är pigg och vaken med mycket studs i kroppen. Hon är en perfekt kombination av fullblod och quarter. Med sina långa ben och nättare men ändå muskulösa kroppsbyggnad kommer LeeLoo bli fantastisk inom tex hoppning, fälttävlan eller galopp. LeeLoo är mjuk och snäll i all hantering.

Tonight_4
Tonight_2
Tonight_3
Tonight_5

2000

Tonight

Tonight (Totte) är ett fantastiskt trevligt holländskt varmblod som tävlat FEI S:t George, FEI Intermédiaire II samt FEI Grand Prix. Tonight är en glad och pigg häst, och han fungerar bra att rida ut på, både själv och i grupp. Han är mycket lätt att lasta samt snäll vid skoning. Tonight är en fantastisk läromästare, med både motor och broms, och som älskar att ridas.

Kontakt

Välkommen med frågor kring vår avel, våra ston, föl och hingstar eller boka ett möte på vår anläggning utanför Malmö i Skåne.